Most ez egy kicsit más lett mint az eddigiek. Na nem nagyon, de más. Pl kevesebb a nagyon szembeötlő jelzés. Jobban kell figyelni.
De az nemtúl jó, ha egy fellépés attól lesz gyengébb, mert pl nem mindenki áll ki egyszerre, csak mondjuk a harmadik, negyedik alkalommal, vagy még akkor sem. Persze mindenkivel megeshet egyszer-egyszer.
szerintem a zenekarban mindenki jól tud játszani.
Ha jól rémlik már mindenkit hallottam játszni
más hangszeren és nekem nem tünt úgy hogy ne tudott volna
mit ütni rajta.
Amúgy egyáltalán nem volt nehéz összerakni a zenét,másodjára-harmadjára már teljesen profin szólt:)
Meg az igazság az, hogy otthon is kellene gyakorolják és én ezt nagyon kevés tagról képzelem el. Ha nem gyakorolják otthon, akkor meg heti 2-3 próba kellene.
Hát, nem tudom.............. De úgy láccik kevés vigyorgást tettem mögé. Akkor pótolok még egy keveset..........
:))))))))))))))):DDDDDDDDDDDDDDD:)))))))))) :)
én próbákrta soha nem szerettem járni, ez egy ilyen hepp nálam. :)
csak a fellépéseket szeretem, ott meg hamar belejövök a ritmusba bármi is, mert naponta játszom szinte.
MacLac!
Egy ilyen vén, tüskés hátú dinoszauruszt csak kézigránáttal lehet megsérteni, de arról is azt hiszi a siket fülével, hogy csak a gyomra korgott. A technikára még emlékszem halványan az elméleti részből, de hogy mit kezdenék egy (vagy kettő)hosszúcombúval??? Majd improvizálok, de hol állnak sorba??