Jewellke! Szabó Ervin, vagy Lázár Ervin... kezd intellektuális humorod lenni!
Kiszálltam! ( nem "tenger fájdalma ellen...")A fórumból mára, viszlát holnap!
Áldjon meg téged a kamaszok istene!!! A világ nem ilyen bonyolult, csak mi öregek tesszük azzá és közben elfelejtjük, hogy mi akkor ugyanígy nem tudtunk vele mit kezdeni...(Ezzel a mostanival nektek még nehezebb, mert nincsenek minták (jó), ami meg van, azt nem mindet ajánlanám jó szívvel.)Ha megnyugtat, egy szó helyesírása miatt, nekem is szótáraznom kellett, eszperantóul pedig nem tudok, de a kedvedért megpróbálhatom a következő üzenetemet abban shiffírozni (titkosítani)
ps.: Az megnyugtat, hogy neked legalább van önérzeted, másnak még az sincs ebben a korban.Én tőlem pedig semmi rossz szándékot (cikizés és környéke) ne várj, mert nem vagyok rá alkalmas, soha nem is voltam!!!Ez biztos, azért tartok ott, ahol tartok...
A Caixa (ejtsd: Kasza) mestere szabadtéri, nyilvános workshopot hirdetet.:)) Erre elmegyünk! :)))))
2005.07.25. 14:50 [#2836]
Csabus Drága, aki kettőnk közül angolból nevetségesen keveset tud, az csakis én lehetek...de erre nem vagyok büszke,ahogy arra sem, h nincs sok közöm Szabó Ervinhez. Én színészi pályára nem készülök, de a hiányosságaim/hibáim igyexem pótolni/kijavítani ha máskor nem, majd ha én fogok estimesét olvasni gyermekeimnek. :)
ps: a szemem pedig adottság, örülök neki, de ez nem az én érdemem.
A kaszálás fejleszti az erőnlétet olyan"kariz(om)matikus" lesz tőle az embör, nesze neked wellness meg fittness...Tartok neked egy workshopot kerti munkákból (szerszámot adok...)
Csak rossz vicc volt, mert ez egy zártkert tele gyümölcsfákkal és a gazdájának hat gyereke van, akiből három parlagfű allergiás majdnem születése óta ( a 16-éves nagyfiam és az ikrek 13-évesek)Oda szoktam őket levinni, ha velük vagyok ( elváltam )Én csak tudom, hogy mit jelent egy sípolva ziháló gyerekkel éjjel rohanni a Heim Pál-ba és figyelni, hogy mindíg legyen tartalék a "kis desodorból".Zaditen és társai és Szántó Dr magyarország legkiválóbb gyermektüdőgyógyásza stb. Szóval nálam csak árokparti selyemfű van, de azt tényleg nehéz kaszálni...
még akkor is, ha azt pont a Sziget Karnevál alatt kell cselekedned! milyen jó lesz a héz szabadsűág! ha nem lesz jegy, kaszáld le egész CSepelt! lélekben veled vagyunk:)
Könyörgöm neee, parlagfű! tudod hány embernek okozol szenvedést, hogy a kertedben parlagfű terem??? Nem vagyok egy beszólós típus, de most be kell szólnom. Kérlek kaszáld le...
Jó neked! Engem ver a frász, hogy fel ne jelentsenek azé a udu parlagfűé, de a fűnyíróm hajtókar törést szenvedett és az embörnek nincs más már csak a kasza...Az is telis tele...
Welcome Little Emerald! (It seems to me a bit ridiculous in english)I having stay your big fan now and in the future forever! It's the hole truth!
Your old, sentimental, romantic grandfather (with getting grey moustash and beard)
ps.: Your eyes are mandel formes, beyond they are emerald colours...
Eszperantóul fogok legközelebb írni, de ez titok :)