Üdv!
Az amerikai e-bayról szokott vásárolni Bence is. Van kinti kapcsolata aki a szállítást is intézi, és a vámolásban is van bejáratott útja. Ha gondolod keresd őt a www.dobbolt.hu oldalon ...
Kedves TheContinental!
Ha még egyedül nem tudod megoldani , akkor szerintem se az USA ebay-t válaszd.
Az eurocent.hu lapon elolvashatod a beszerzési feltételeket, de csak a német ebay-re fogadnak el megbízást( ez az info nem naprakész ) . Az arnolddrummer.hu szintén vállal ilyen jellegű tevékanységet.
Az USA nem jurópunions ezért nem vámmentes a behozatal, ahogy ezt "dobdoki" is írta.
Mielőtt licitálnál, nézd meg, hogy hová hajlandó küldeni.
Többségük csak Amerikán belül. A legjobb áraik meg mindig azoknak vannak, amiket
csak helyben lehet felvenni. És mi van, ha valami baja van, amikor megérkezik? Állod a vissza postát, hogy vissza adja a pénzed?
Én jártam már pórul egy Sonor Phonic-al.A végén mégse volt egy eget rengető jó üzlet.Én nem ajánlom.
konkrétan kinéztem magamnak egy szerkót, de nincs accountom és így nem tudok licitálni rá. szükségem lenne egy olyan személyre, aki helyettem licitál rá, de megbízhaó is egyben. a részleteket pedig majd megbeszélném vele.
Kb. 118 Font lett összesen, nem emlékszem az akkori forint/font árfolyamra, 320 Ft-tal számolva kb. 38e Forint, de akkor szerintem még a 300 forintot sem érte el a Font. Dollárban már nem emlékszem, hogy mennyi volt.
Ha valaki tudna nekem segíteni mondjuk német ebay-ről vásárolni, akkor nagyon kérem írjon egy emailt! Nem akarok vesződni paypal meg ilyenekkel, csak alkalmi vásár lenne, nem is dobos cucc, de fontos, gondoltam ide talán fordulhatok :) Kérem, ha valaki tud segíteni nekem elintézni az üzletet, szóljon! Meghálálom :) Előre is kösz!
Azt hiszem a szállítási költség a méret és a súly függvénye, még azt is meg merem kockáztatni, hogy európai postázás esetén nem nagyon tesznek különbséget országok között, bár ebben nem vagyok biztos. A legjobb, ha egyeztetsz az eladóval.
Én mondjuk jól jártam az amerikai eBay-jel. Rendeltem egy vadiúj Ludwig Speed King-et, ami átszámítva 80Ł-ba került + 40Ł a szállítási költség = 120Ł.
Nos itt Angliában a legolcsóbb, amit találtam, az 170Ł, de még ráakadtam 190, sőt 220Ł-os példányokra is. Azt hiszem egy francia oldalon meg 240€-árt láttam. Szóval ki lehet ám fogni. Általános tendencia, hogy Amerikában sok termék jóval olcsóbb, mint Európában. Persze szerintem ezek többnyire amerikai cuccok.
Stereo, én ugy latom, h ezt nem szállítják az USA határain kívülre.. de egyébként is k... drága lenne elhozatni sztem.. ahogy írták a többiek, német vagy esetleg angol ebay ről próbálj nézegetni..
Egyébként az ötlet nem rossz, ha nincsenek ilyen hülyék, akik ennyit licitálnak rá. Ugyanis ha kidobtad a csomagolást, akkor balhé esetén nem viheted vissza, míg ha veszel egyet, akkor a problémáidat megoldották.