Csevegő (Lasek)
Az Evans Emad teljesen más hangú bőr mint a PS3. Az emberek nagy részének bejön, nagyjából minden hangszeren és stílusban.
Ha kőgazdag vagy akkor nem számít az ár, egyébként meg ja!
(de nem attól jobb hogy drágább)
Egy drágább Evans Emad jobb ,mint egy valamivel olcsóbb pl Remo Powerstroke 3? Számit az ár?
Gretsch Catalina Ash Deep Red 6pc Shell Set eladó (8x7, 10x8, 12x9, 14x14, 22x18, 14x5)
A dob lakkozott testű, nem fóliás!
Használt Coated Emperor bőrökkel, rezóként pedig Evans és Remo Clear bőrökkel (A rezó bőrök kb 1 évesek; a felső bőrök kopottak, de nem "pizzásak". Próbára és klub-bulikra még jók, de stúdió előtt én cserélném a felsőket!) Az eredeti Gretsch felfüggesztéseket és az eredeti, vágatlan Gretsch feliratos előbőrt, valamint 3db házilag készített tokok adok hozzá.
Képeket érdeklődés esetén küldök.
Eladás oka: vettem egy Saturn-t.
A dob 4 éves, mindössze 1 karc van rajta, de az sem mély, s csak a lakkréteget érinti. Minimális polírozással egy asztalos pillanatok alatt helyre tudja hozni.
Alku korrekt mértékig lehetséges! Megbeszéljük privátban!
Ár: 130.000
Válasz Dhammapáda hozzászólására
mobile metronome (ingyenes), visual metronome (ingyenes) és jók is. csak androidos legyen a telód. Ha ifon, bukta! akkor fizetős van csak - asszem.
Azt tudja valaki, hogy miért nem lehet feladni hirdetést? Nem vagyok bolt, nem üzletszerűen intézem, de lenne mit eladnom, pár hasznos apróság is!
Csak nálam nem jön be a Tamtam oldala? Jó, hogy először rendeltem onnan és még nem is írtak és az oldal sem jön be 
Sziasztok a Mindenki!
Tud valaki segíteni abban, hogy miként tudok az iszonyú okos telefonomra metronóm alkalmazást eszközölni, esetleg ajánlani vmi jót, gondolom több is vane?
Nagy tisztelettel én aki nem vagyok polgármester!
Válasz irondrummer hozzászólására
Na még egyszer, a tisztán látás végett:-)
A szett szó azt rejti, hogy kapsz egy garnitúra ütőbőrt.
A te esetedben (ha jól mérted meg?) : 12-13-16" felsőbőröket!
Alsó bőröket egyenként kell venned (sajna)....de az olcsóbb.
Érdeklődj a Tam-Tamban.....ők segítenek, hidd el ! OTTÓ.
Pito kollega mondja a tutit. Rezo nincs a pakkban csak ütő.
Ha szettben veszel bőrt, az csak a felső (ütő) bőröket tartalmazza.
Alsó (rezó) bőröket szerintem nem árulnak szettben....de ki tudja? :-)
A Remo bőrök a legolcsóbbak (Tam-Tam dobbolt) ott nézegessél!
Egy vagy kétrétegű, coated vagy clear. Válogass:-) OTTÓ.
Válasz pito hozzászólására
Nemrégen kaptam. De még gyári bőrök vannak rajta. Szerintetek milyen bőrt kéne vegyek rá? És ha szettben veszem ahhoz alsó bőrt is adnak? Valaki segítsen. Köszi!
Igen, az a standard méret.
:-)
Üdv! Van egy Magnum cuccom, de nem tudom a méreteit. Centivel leméregettem és átváltottam hüvelykre. Lehetséges, hogy a tamok 12,13 és 16?
énis játszottam a mostani Ceglédi gálán bár képeken nem szerepelek..de baromi jóvolt! sajnos Mike Mangini-ről lemaradtam mert ment a vonat de ígyis élveztem jövőre újra megyek!
Válasz subwayking hozzászólására
Jeff Hanneman halálával egy ikon távozott közülünk. Számomra ez azért is különösen fájó, mert a Slayer hatására kezdtem komolyabban foglalkozni a dobolással, és a legkedvesebb dalaim szerzője pont Jeff volt.
Mindemellett nem akarok kegyeletsértő lenni, de én úgy gondolom, hogy nem a húsevő baci okán állhatott le szegény Jeff mája, inkább a szesztől....mindig is nagy piás volt.
Ha már dobosok: szegény Gar Samuelsonnak is ez tette be a kaput.
Válasz Korompay hozzászólására
nekem már + van 
Kiváló hardverisztikai alapmű!
Kötelező !
Egy ismerősöm (majd ha akarja felfedi a kilétét) alcímnek ezt adná:
"Mielőtt hülyeséget kérdeznél!"
Válasz Big Cat hozzászólására
rip jeff
amúgy májelégtelenségbe halt bele. de elég kegyetlen hogy a húsevő baktérium miatt utolsó két évében egyszer sem léphetett színpadra egy ilyen nagy zenész. Elég necces most a széna a slayer háza táján. nemrégiben volt a lombardo dobos balhé most meg jeff. nehéz ügy.
NYUGODJ BÉKÉBEN JEFF!
"There is no heaven without a hell."
A hozzászólás(oka)t elküldtük moderálásra.
A hozzászólás(ok) státuszát frissítettük.
A hozzászólás(ok) láttamozva.
Szöveg:
A hozzászólást módosítottuk.