Dobbőrök (zsuzsoka)
<font size=1>Cikk: <a href=http://www.ritmusdepo.hu/cikk.php?id=21>Alapok nem csak kezdőknek</a></font>
Vadonásúj Clear Emperor bőrök (10-12-14-16) ócsban eladók Debrecenből. Ezzel szerelték az új cuccom, de én Coated-fan vagyok. Szóval meg se ütöttem őket, leszedtem egyből. Írj privátban, megbeszéljük! (Bocs, hogy így írok, de nem tudok valamiért hirdetést feladni!)
Válasz Cimber hozzászólására
Nagyon szívesen. Ugye nem egy ördöngősség...én már csak tudom, mivel én (is) gyártom a logókat
Válasz compact hozzászólására
Szia!
Köszi szépen, összejött, szépen mutat most a felirat!
Válasz Cimber hozzászólására
Azt simán húzd le lassan róla. Azt úgy hívják hivatalosan, hogy átvivő fólia. Azzal tudod leszedni a papírról. Lassal húzd le aztán azt dobd a kukába. Előtte jól simogasd rá a feliratot. Ha levegő bubi marad alatta azt szúrd ki tűvel. Jó munkát
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a legjobb helyen, de talán ide belefér.
Régebben egyik barátomtól kaptam egy matricát, ami frontbőrre való.
Oracal matrica, amit ma fel is raktam, de van egy felső "papírszerű" réteg, ami most szépen ott figyel.
Hogyan lehet ezt eltávolítani?
(fekete bőrön fehér felirat és igen csúnya most ettől a "hártyától".)
Köszönöm!
Válasz csalódáskizárva hozzászólására
Szerintem jó. Bár én Evans párti vagyok nagyon, de jók az aquarianok.
Bár szerintem lábdobra inkább SuperKick 2-t tegyél(vagy EMADot ,az a legjobb)
tamokra pedig a force 10 ami metalra való.
------
Benyo
Sziasztok!
Akit érdekel van egy használt, de kifogástalan állapotú Evans EC Reverse Dot 14"-es kisdobbőröm eladó. 2.500ft.
érdeklődni: horvathdanielmusic@gmail.com -on lehet.
Sziasztok!
Soha nem próbáltam még Aquarian bőröket. Metal zenéhez jó választás a
-ládbobra: Impact II clear
-pergőre: Triple-threat
-tamokra: Response 2 clear ?
Válasz Köfi00 hozzászólására
A G1-el hogy lehet befürödni. Olyan mint az Ambassador.
Mostanra már kiment a divatból ugyan, de ....
12 000
Válasz Missi01 hozzászólására
Helló!
Nekem is NewSound-om van. A Stagg gyárt ugyanolyan "koporsóbabákat", mint amilyen az enyémen (és gondolom a tiéden) is van. Én is vettem hozzá pluszba.
Erre gondolok:
<http://href.hu/x/jn96/>
Sziasztok!
Ismeri, használ valaki EVANS HAZY 500 alsó bőrt, illetve Evans Genera HD Dry felső bőrt, esetleg a kettőt együtt? Melyik remo-hoz hasonlítanátok őket?
Sziasztok!
Ismeri, használ valaki EVANS HAZY 500 alsóbőrt, illetve Evans Genera HD Dry felső bőrt, esetleg a kettőt együtt. Melyik remo-hoz hasonlítanátok őket.
Nem vagyok nagy evans-os- egyszer már befürödtem vele, vettem egy komplett g1 szériát és nem jött be - inkább remo párti vagyok,de ez most nagyon felkeltette az érdeklődésem. Ráadásul az evansok szerintem drágábbak is.
Sziasztok'
Nemrégiben vettem egy new sound márkáj álló tamot viszont 3baba csavarokkal együtt hiányzik.kérdésem az lenne hogy nem lehetne e más márkájú babával ezt orvosolni?mert nem igazán találok ebből a típusból.
Választ előre is köszönöm.
Üdv! Egy régi dobos ismerősömtől kaptam egy Sonor 505-ös pergőt. Elég ratyi hangja van gondolom ami a nagyon régi bőr miatt van. Remo weatherking ha jól láttam. Egy bőrcsere és jó hangolás után eltudom érni, hogy jobb hangja legyen? Valakinek esetleg van Sonor 505-ös pergője? Köszönöm!
Ha pergőre kell,akkor ahogy Im kolléga is írta Ambassador Snare vagy ha
Evans, akkor Snare Side Hazy-ből valamelyik.
Minél vékonyabb a rezó annál rövidebb lesz a lecsengés. pergőre ambassador snare kell rezónak nem pedig sima ambi. erre figyelj!
Válasz UXA hozzászólására
Aha! köszi Szóval vékonyabb. És mi a vastagabb az ambassadornál pergőre akarom rakni. Kemény száraz hangzást szeretnék. Felülre powerstoke 3 ban gondolkodom. 6/5 –es nyír pergő öntött kávákkal.
Szia!
A Diplomat vékonyabb mint az Ambassador.Mindegyik jó alsó bőrnek a tamokra.
Sziasztok!
Mi a különbség a remo diplomat és az ambassador alsó bőr között?
Milyen alsó bőrt ajánlotok, miért?
Mi a véleményetek a Black Chrome dobbőrről(tamokra) és a Hybrid Coated-ről(pergőre)? egy pearl forum-om van és egy Sonor Essential Force fa pergőm
ezeken hogy szólna? amúgy rockot játszom(nem metált)
A hozzászólás(oka)t elküldtük moderálásra.
A hozzászólás(ok) státuszát frissítettük.
A hozzászólás(ok) láttamozva.
Szöveg:
A hozzászólást módosítottuk.