Duplázók (zsuzsoka)
Tud valaki egy helyet Pesten ahol tudnék szegecset csináltatni a kardánomhoz?
Esetleg a TamTamban meg tudják csinálni?
Válasz Gibsonman20 hozzászólására
jól írja dr.killdrums. Én 2000 óta használom a Yamaha DFP880-asomat. 2009-ben vettem 2 db single tama iron cobra rolling glide-ot, de akárhogy állítottam, szenvedés volt nekem, nemhiába közel 10 éve rendesen hozzászokta a Yamahához. Tehát az iron cobráknak menniük kellett
azóta is a Yamaha van meg.
------
üssed mint a répát!
Válasz Gibsonman20 hozzászólására
Hát a pontosan eljátszott témák, csak a te tudásodtól függnek, hiszen nem a duplázó játszik rajtad.Szerintem felső középkategóriától kezdve mindegy, h milyet veszel, a lényeg h el tudd játszani magabiztosan azokat a témákat amiket szeretnél.A duplázók közül meg azt vedd meg,ami a pénztárcádnak kibírható ill. ami játékérzetben, kényelemben, beállítási lehetőségekben a neked legjobban megfelel.
Pro1v...
...de szerintem IC még mindig a legjobb.
Sziasztok!
Mostanság szeretnék vásárolni valami ütősebb duplázót. Szerintetek mit lenne érdemes vennem, amivel a legpontosabban lehet lejátszani a témákat és a legmegbízhatóbb? Egyszóval melyik a legjobb duplázó most a piacon?
Köszönöm a segítséget!
Üdv. Gabó
Erre az e-mail címre kérném a jelentkezőket ha valakinek felkeltette az érdeklődését !! joy1@citromail.hu
Üdvözlet !!!Dw 5002 ad3 kitűnő állapotú duplázómat cserélném szintén kitűnő állapotú axis al szériájú duplázóra ráfizetéssel !! Duplázóm 1 éves rendszeresen karbantartott illetve csak egy koncerten illetve szobában volt használva gyakorlásra!! Zenei stílus váltás miatt szándékozom eladni csak!! Csak ajánlani tudom!!! Ha valakit érdekel akkor küldjön képet!! Előre is köszönöm !!!!
Válasz Olavi hozzászólására
Köszi az infót.Jó h olyantól kapok választ aki már használta is a szóban forgó pedált, főleg azért,mert az lenne az első számú választásom.A pénztárcámmal is az van a leginkább baráti viszonyban.Én is 1 Gibrit cserélnék, de én 6611-et
Válasz dr.killdrums hozzászólására
Szia!
Nemrég vettem egy P710TW-t, és imádom. Minden téren jól teljesít, megéri az árát. Az árat is figyelembe véve, én biztosan Raptort vennék, de tegyük hozzá, hogy még soha sem próbáltam drágább pedált. Gibri 5611-em volt ezelőtt, de sehol sem volt minőségben a mapexemhez. Nem tudsz szerintem mellé nyúlni az új Mapex-ekkel
.
sziasztok!
Tervezem,h lecserélem a duplázómat.Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni??Egy jó állapotú Eliminator v. egy inkább 1 vadiúj Mapex Raptor.Persze figyelembe véve az árakat is
.Illetve gondolkodom még a Mapex P710TW pedálon is.
Válasz dr.killdrums hozzászólására
Köszönöm!
Hidd el láttam! Hàt lehet Gibraltarnàl maradok! Köszönöm még egyszer!
Válasz Torgils hozzászólására
Szia! Nem tudom,h hol láttál 30-35 között elit, de ha van még ne habozz nekem is szólni
.Komolyra fordítva a szót, ha kapsz Pearl-t ennyi pénzért (még ha nem is Eli), ne habozz megvenni, de szerintem a Gibri 6611 is igen jó befektetés.Nekem már sok éve olyanom van, és hát azt kell mondjam,h nagyon masszív, gyors, kényelmes pedál, bár lehet kissé nehezebb mint a Pearl pedálok általában.Azért ne zárkózz el előle végleg.Próbáld ki mindkettőt utána dönts kedved szerint.Remélem tudtam segíteni
Sziasztok!
Duplázót készülök venni!
Jelen pillnatban használtra van pénzem és a Pearl eliminatort nézegetem ill alacsonyabb kategóriás pearleket. A gibraltár duplázóktól egy kicsit félek vagy mi a véleményetek? Kb max 30-35-öt tudnék rá szánni!
A bazi nagy kérdésem meg az lenne, hogy az apróban emailben küldtem üzenetet vagy 10 hírdetőnek és baszik vissza írni!!!!!!He????? Assszem ahol van tel megpróbálom!!! Fura, de eddig jöttek válaszok az emberkéktől, most meg nem nagyon!! Legalább írjon vissza, hogy kapjam be vag valami!!!!:-)
Szépnapot!
Találkozott már valamelyikőtök az alábbi két pedál valamelyikével?
Trick Pro1-V illetve Sonor GDPR-3
Ezen pedálok között hánykolódok melyik is légyen a dilyákhitelből...
Ha valakinek van tapasztalata legyen kedves ossza meg velem.
Köszöntem! További kellemeset!
Én most vettem meg az Eliminatoromat. Végül nem a Cobra mellett döntöttem. Azt kell, hogy mondjam gyönyörű vele a játék, elképesztő. Hihetetlen jó duplázó! Annyira jó az egész pedálnak a rugózása, dinamikája, súlya minden, hogy csak jót tudok róla mondani. Tökéletes választás volt.
Válasz Dizel92 hozzászólására
Az a helyzet, hogy duplázó esetében elkerülhetetlen, hogy az egyik oldal jobban ingázzon, mint a másik, hiszen a Másikat egy kardán köti össze a pedállal,ami megváltoztatja a súlyeloszlást, és akármilyen jó a mozgó alkatrészek "zsírzása", több surlódásnak van kitéve.
Persze, magasabb minőségű pedáloknál (Cobra, Eliminator, stb.) ez nem okoz gondot a játék során.
Szerintem ne foglalkozz ezzel jelenséggel, inkább arra törekedj,hogy mindkét pedállal egyforma erőkifejtéssel, kényelmesen tudj játszani (ha rajta van a lábd a pedálon, úgysem fog ingázni).
Nagyjából egyenlőre húzd mind a kettőt. Próbálgasd nyugodtan, jó lesz az. Nekem Mapex P710TW-m van kb 1-2 hónapja, de még úgymond nem nyúltam hozzá
. Kivettem a dobozból, összeraktam, betettem a dob mögé és kész
.
Válasz Olavi hozzászólására
Az a baj, hogyha azt szinte teljesen lelazítom, a jobboldalit meg teljesen meghúzom, még mindig fennáll ez a probléma.
Válasz Dizel92 hozzászólására
A baloldali rugón lazíts, így hosszabb ideig fog "ingázni".
Sziasztok! Nem tudok rájönni, hogy hogyan kell egy duplázót igényesen beállítani.
Volt egy Platin duplázóm elég sokáig, igazából nem is nagyon törődtem a beállításával, mert alapból lötyögött össze-vissza, most meg vettem egy Raptort, és nem tudom orvosolni azt a problémát, hogy a baloldala sokkal "lustább", és nehezebb, mint a jobboldala. Ha a kettő nincs összekapcsolva, akkor ugyanúgy mozog, egyébként meg sokkal rövidebb ideig ingázik a baloldala. Mit kell bütykölni, hogy jó legyen? Köszönöm a segítséget!
A hozzászólás(oka)t elküldtük moderálásra.
A hozzászólás(ok) státuszát frissítettük.
A hozzászólás(ok) láttamozva.
Szöveg:
A hozzászólást módosítottuk.