ok
2019 előző hónap január következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Banda alapítás (andrasm)

Az Empress zenekar dobost, basszerost és szólógitárost keres. Saját dalok/elérhetőség: http://www.goodday.hu/

(#12) 2018.11.24. 14:46

Sziasztok!
Alakuló budapesti zenekarba keresünk (férfi) dobost. 20-30 év közötti, komoly hozzáállású embereket keresünk. Koncerttapasztalat, saját felszerelés előny.

Kész, felvett számaink vannak: https://soundcloud.com/user-933959878-623107005/sets/songs

Ha érdekel írj: zoltan.vrb91@gmail.com

(#11) 2015.09.22. 11:48

!!!ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!

A Társ@dalom.shop budapesti fél-profi zenekar, énekesnőt keres! Ha tagja szeretnél lenni egy fiatal, dinamikusan fejlődő bandának JELENTKEZZ! KRITÉRIUM: Hétvégi Próba van, MINDEN VASÁRNAP!

Bemutatkozó számok ( még nem akartuk nyilvánosságra hozni ezeket a változatokat)
Társadalomshop

https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-tarsadalomshop-talen...

Hello Nyár

https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-hello-nyar-radio-ver...
+
Amivel a Ki Mit Tube-on indultunk: https://youtu.be/_lAaM0S7oJg

Bemutatkozás:
A Társ@dalom.shop egy vegyes társaság, különböző zenei háttérrel és ízléssel. A zenekar hat tagból áll ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: Konstanzer István, /ének: Kriszta Réka Piroska/, gitár: Császár Bence, basszusgitár: Tenki Dániel, dob: Gy. Molnár Kadosa), körülbelül 1 éves a formáció. A zenekar magyar nyelven írt saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar megalakulása előtt mindegyikünk aktívan foglalkozott zenével, zenetanulással. Idén Májusban volt az első fellépésünk, és azóta is töretlenül próbáljuk fejleszteni az arculatunkat, és növelni a hallgatóságunkat. Júniusban a banda első helyen végzett a gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Júliusban másodikak lettünk az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élő zenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimUDU, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.

Kapcsolattartó adatai:

Katula Bence Ádám
06703831142
katula8@gmail.com
A zenekar honlapja:
www.facebook.com/tarsadalomshop
Köszönöm és várom a válaszotokat!
Katula Bence Ádám

------
!!!ÉNEKESNŐ KERESTETIK!!!

A Társ@dalom.shop budapesti fél-profi zenekar, énekesnőt keres! Ha tagja szeretnél lenni egy fiatal, dinamikusan fejlődő bandának JELENTKEZZ! KRITÉRIUM: Hétvégi Próba van, MINDEN VASÁRNAP!

Bemutatkozó számok ( még nem akartuk nyilvánosságra hozni ezeket a változatokat)
Társadalomshop

https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-tarsadalomshop-talen...

Hello Nyár

https://soundcloud.com/tarsadalomshop/tarsdalomshop-hello-nyar-radio-ver...
+
Amivel a Ki Mit Tube-on indultunk: https://youtu.be/_lAaM0S7oJg

Bemutatkozás:
A Társ@dalom.shop egy vegyes társaság, különböző zenei háttérrel és ízléssel. A zenekar hat tagból áll ( nevezetesen: rap/szövegíró: Katula Bence, billentyű: Konstanzer István, /ének: Kriszta Réka Piroska/, gitár: Császár Bence, basszusgitár: Tenki Dániel, dob: Gy. Molnár Kadosa), körülbelül 1 éves a formáció. A zenekar magyar nyelven írt saját szerzeményeket ad elő, melyekben nagy hangsúlyt kap az élő előadásmód. A zenekar megalakulása előtt mindegyikünk aktívan foglalkozott zenével, zenetanulással. Idén Májusban volt az első fellépésünk, és azóta is töretlenül próbáljuk fejleszteni az arculatunkat, és növelni a hallgatóságunkat. Júniusban a banda első helyen végzett a gyöngyösi Szevasz Zenei Tehetségkutató (SZTK) Rap kategóriájában. A verseny keretében közel ezer embert kitevő közönségnek játszhattunk. Júliusban másodikak lettünk az EFOTT tehetségkutatóján, melynek díja egy fellépési lehetőség volt az EFOTT egyik nagyszínpadán (KalinkaStage Nagyszínpad). A zenekar fő irányvonala a hip-hop, amelyet élő zenével ad elő, funk és jazz elemek szintézisében. A sajátos hangzáshoz egy markáns, szókimondó, de felesleges káromkodásokat kerülő szöveg társul.

Kapcsolattartó adatai:

Katula Bence Ádám
06703831142
katula8@gmail.com
A zenekar honlapja:
www.facebook.com/tarsadalomshop
Köszönöm és várom a válaszotokat!
Katula Bence Ádám

(#10) 2014.10.16. 21:08

Egy dobos (én) zenekart keres. Heves város közelében. Cucc, tudás, rutin van. Tagok is jelentkezhetnek természetesen, kis tudás, hangszered legyen, aztán majd meglátjuk. 06 202186263.

(#9) 2014.10.14. 0:23

Sziasztok! Zenekart szeretnék alapítani, melyhez keresnék kezdő embereket, akik szívesen kipróbálnák magukat egy csapatban! Jelentkezésetekbe írjátok le, milyen hangszeren és mióta játszotok, illetve, ha voltatok már csapatban, akkor a tapasztalataitokat, a joseph920815@gmail.com címre! Korhatár : 18-25

(#8) 2013.06.24. 15:30

Zalaegerszegi Alvin és a mókusok tribute band 18 év körüli basszusgitárost keres.
Ha érdekel írj, a gazsimate97@gmail.com e-mail címre

(#7) 2013.06.20. 16:12

budapesti basszusgitáros keresi zenésztársait ->

dob - gitár/billentyű (vagy akár mindkettő ) - szaxofon

jazz/rap/soul instrumentális cuccokról lenne szó,fel és átdolgozások (Erykah Badu,Joy Denalane,The Roots,'golden era' rap zenék) illetve saját cuccok is lennének ( Az Utolsó Emelet,BadCapps ha valakinek talán mond ez valamit).

ha érdekel,írj a ropy89@citromail.hu-ra

one love !

(#6) 2013.04.30. 13:27

A Bates Motel Funky zenekar fiú énekest (Előny, ha gitározni is tudsz!), gitárost és dobost keres.
Budapest, Vác, Veresegyház, Gödöllő környékén! (Kool and the Gang, Earth wind & Fire, Jackson five, Sister Sledge, Wild Cherry, Gloria Gaynor, stb.)
Jelentkezés: szabo.tamas@vacimezo.com
Referenciák: http://www.youtube.com/user/ellabela600726

(#5) 2013.04.29. 18:29

FIGYELEM BILLENTYŰST KERESÜNK!!!!

Under The Ground nevezetű szerény, ámde annál nagyobb reményekkel teli egyenlőre 4 tagú formáció keresne további csapat tagokat. A stílus Jazz-Rap ként definiálható legegyszerűbben, de ennél sokkal összetettebb a mögöttes tartalom. Egyenlőre 1 szövegíró/rapénekes és 1 gitárossal 1dobossal, és egy gyönyörű hangú énekesnővel rendelkezünk. Billentyűs társunkkal tudnánk színesíteni a hangzásunkat, és ezzel teljes lehetne a kép. Nem kell, hogy vérprofi legyen! Lényeg, hogy arra felé akarjon menni mint mi, és legyen benne kreativitás! Írj!!! katula8@gmail.com

(#4) 2012.12.25. 17:33

Sziasztok!

Egy budapesti pop-punk/punk-rock zenekarba keresünk 15-20 éves énekesnőt - angol tudás előny - és szólógitárost - előny ha vokálozni is tudsz. Most hárman vagyunk - 1 gitáros, 1 basszer és egy dobos. Egyelőre feldolgozásokat játszunk, de későbbiekben szeretnénk saját számokat - nagy részben angol szöveggel.
Kedvenc zenekaraink: Paramore, Green Day, Blink 182, Sum 41, Story Of The Year, My Chemical Romance, de más stílusú zenéket is szeretünk: Florence and the Machine, The Pretty Reckless, Shinedown, Walk the Moon...

Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresünk, akkor írj a poppunkrock [kukac] freemail [pont] hu-ra.

(#3) 2012.04.22. 18:38

Sziasztok!

A Thristana szimfonikus metált játszó (fél éves zenei projekt) basszus (lehetőleg tudj hörögni és 5 húros hangszered legyen) és szóló gitáros (legyen 7 húros gitárod, vagy legalább le tudj hangolni A-ra; lehetőleg legyen több hangszered is + koncert képes cucc, a tanzponálás ne okozzon gondot) posztra keresi vállalkozó zenészeit! Nem tribute banda vagyunk! Célunk egy egyedi, saját számokat játszó zenekar összedobása. Nem vagyunk újak a témában.

Olyan 20 év körüli embereket keresünk, akiket érdekel a műfaj (kb.: Nájtwish, Epica, WT, Delain...). Érts a hangszeredhez, legyél otthon a témában. Legyenek ötleteid. Heti min. 2x érj rá 3 órát.

Amink van:

-Saját próbaterem Újpesten (portaszolgálat, 25nm, könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség)

-Önmagukat zeneileg folyamatosan fejlesztő zenészek.

-Nagyobb koncert lehetőségek. Lehetőség az Undergroundból való kiszakadáshoz.

Ha érdekel írj:

info[at]thristana.hu

(#2) 2012.04.22. 0:38

Szegeden zenekart akarok alapítani frontemberként, vagy gitárosként, esetleg kettő az egyben, ahogy jön! 18 éves vagyok, kedvencek: Iggy Pop, Stooges, The Doors. a zenekar stílus: NE legyen semmiféle core, metál is csak módjával, punk is jöhet módjával, legyen leginkább classic rock-os! a terv: először a rock klubban próbálnánk cover számokat összeszokásként, esetleg csinálunk egy bulit a garaboncziásban, aztán nekiállunk saját számokat írni ! vannak saját ötleteim, és a dalszövegírás sem távoli tőlem.
Elvárás: - megfelelő motiváció, együttműlödési szándék(ez részemről is megvan)
az alap elképzelésem az: 1gitár, dob-basszus-ének, esetleg egy szinti ! akit érdekel írjon email-t az okornyalbaro@windowslive.com -ra

(#1) 2012.04.02. 22:38

Az Empress zenekar dobost, basszerost és szólógitárost keres.
Saját dalok/elérhetőség: http://www.goodday.hu/